KAN/ÓC szójagyertya – dorimCANDLE

3 990 Ft

tömjén x kávé x cédrus

FÉRFIASSÁG, ERŐ ÉS TUDÁS

Ez a hatékony illatkombináció segít:
– Bízni férfias erősségeidben
– Testi és lelki erődet érvényre juttatni
– Megoldást találni minden nehéz helyzetben
– Kitisztítani gondolataidat, hogy valódi céljaidat lásd
Fejleszd az intuíciódat; érj el harmóniát önmagaddal és a világgal!

30 óra égési idő / 330 gramm

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

ILLATJEGYEK

Tömjén
Közkedvelt gyantámat és illóolajomat belőlem, a tömjénbalzsamfából csapolják úgy, hogy törzsemet több helyen bemetszik. Így nyert gyantámat nemes szolgálatotodba ajánlom. Illatom meleg, édeskés és friss érzetet keltő. Megnyugtatlak, erősítelek, kitisztítom légútjaidat és mindeközben elősegítem az elmélyült, meditatív tudatállapot elérését. Ahogy a mirha a női, úgy a tömjén a férfi princípiumot képviseli.

Kávé
Főzetem illata nyugalommal és biztonságérzettel tölt el. Frissen főzött italom aromájával segítem feloldani benned a stresszt és a szorongást amellett, hogy felfrissítelek és éberen tartalak.

Cédrus
Legidősebb példányom 3000 éves. Bizony, öregebb, mint időszámításunk. Sok-sok vihart megéltem, mégis rendíthetetlenül állok, mélyre eresztett gyökerekkel nyugalmat és titokzatos életerőt árasztok.
Mindig az erő, a nemesség és a méltóság jelképe voltam. A bőséget, a stabilitást, a biztonságot és a lelki erőt szimbolizálom. Mindezen nemes energiákat balzsamos, fanyar, édeskés fás illatommal közvetítem felétek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.