SZER-ELEM szójagyertya – dorimCANDLE

3 990 Ft

ylang x fahéj x szantál

VÁGYKELTŐ, AFRODIZIÁKUM

E gyertya illata, aromája a termékenységről, a szeretetről és a szenvedélyről szól.
A Szer- amely minden Elemet tartalmaz és kiegyensúlyoz. A szeretet, a szenvedély mámorát talán mindannyian megtapasztaltuk egyszer… hogy aztán hajtóerőként szolgálhasson egész életünk során ezen eszményi állapot eléréséhez.
Illatkombinációnk is ezt segíti elő, mely erőteljesen hat a szakrális csakrára. Az afrodiziákum hatású illóolajok fokozzák az érzékiséget és jól alkalmazhatók, amikor gyenge az önbecsülésünk, vagy bűntudatunk van és tudatalatti elfojtások gátolják személyiségünket abban, hogy a szexualitást felszabadultan, teljes önátadással éljük meg.
Segíthet a stressz feloldásában, ezáltal újra felszabadíthatja a feszültség miatt csökkent libidót. Ez a simogató illóolaj-keverék a hálószobádat a szerelem szigetévé varázsolja, segítségével igazán érzéki légkört teremthetsz.

E gyertya varázslatos aromája segíthet:
– Bevonzani álmaid emberét;
– Harmonikus és szoros párkapcsolatot kialakítani;
– Boldogságot és örömet találni egy ilyen kapcsolatban;
Varázslatos illatkombináció minden léleknek, aki izgalomra és szerelemre vágyik.

30 óra égési idő / 330 gramm

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

ILLATJEGYEK

Ylang
Lehet, hogy még nem ismersz: Dél-Kelet Ázsiából származom, nagy, sárgás-zöldes, erős illatot árasztó virágaim egész évben nyílnak.
Édes, virágos, mélyen érzéki illatom miatt a friss házasok nászágyát az én gyönyörű virágaimmal borítják Indonéziában.
Illatom a görcsös megfelelni akarás elengedéséhez, könnyedséghez és a létezés örömteli megéléséhez vezet. Antidepresszáns hatásom is abból fakad, hogy feloldom azokat az érzelmi gátakat, melyek kontroll alatt tartják és elfojtják az élet természetes áramlásában való játékos jelenlétünket. Segítek oldani az érzelmi és mentális merevséget, erősítem magabiztosságodat és önbizalmadat.
llóolajom különösen ajánlott azoknak, akik túlságosan zárkózottak, elveszítették önbizalmukat és nem tudják szabadon, bátran megélni nőiességüket. Szenvedély, bátorság, játékosság, vidámság és lendület – ezeket a tulajdonságokat segítem felszínre hozni benned.

Fahéj
Biztosan jól ismered már meleg, fűszeres-fás illatomat, melyet már az ókori rómaiak is használtak vágykeltő céllal.
Segítek oldani a szorongást, a depressziót. Illatom újult erővel tölt el téged is kiemel a fáradt hétköznapokból.

Szantál
Pézsmás illatom az alfa-androsztenol nevű feromonra emlékeztet, ami magyarázatot adhat arra, miért használnak évezredek óta afrodiziákumként és az impotencia kezelésére. Illóolajom érzelmileg kiegyensúlyoz, oldja a frusztrációdat. Ha megérzed meleg, megnyugtató illatom, háborgó gondolataid elcsitulnak – utat nyitva az eufóriának.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.