TÉLI ÁLOM szójagyertya – dorimCANDLE

3 990 Ft

narancs x szegfűszeg x mirha

KARÁCSONYI MEGHITTSÉG

E gyertya narancsos, fűszeres illata a karácsonyi ünnep meghitt hangulatát varázsolja otthonodba.
A fahéj, a narancs és a szegfűszeg édes egymásba fonódása magát a szívbéli jóságot és a szeretetet idézi. Odakint bár nő a sötétség, de hogy lelkedben ne kopjon meg a ragyogás, gyújtsd meg ezt a gyertyát és tapasztald meg a csodás illatok fény-teremtő erejét!

E gyertya segíthet:
– békét teremteni szívedben és otthonodban
– a valódi értékekre koncentrálni
– meghitt légkörben eltölteni a karácsonyt

30 óra égési idő / 330 gramm

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

ILLATJEGYEK

Narancs
Biztos ismered már pezsdítő, frissítő és hangulatjavító hatásaim. De tudtad-e, hogy olajom párologtatásával segítek elűzni a stresszt és az idegesség tüneteit. Ha rám hangolódsz, cserébe a tökéletes nyugalom hullámhosszára hangollak.

Szegfűszeg
Igen, egyetlen karácsony sem maradhat el nélkülem.. Az ünnep hangulatán kívül megajándékozlak még pár értékes hatásommal, ha belélegzed illóolajam: antimikrobiális, parazita- és vírusellenes hatásom tett világhírűvé. Olajam alkalmazásának legfontosabb területei a légúti megbetegedések.

Mirha
Kutatások bebizonyították, hogy a légkörben található baktériumok 70%-át képes vagyok semlegesíteni.
Illatom a karácsonyt idézi… Nem véletlen, hogy Jézus születésekor a napkeleti bölcsek aranyat, mirhát és tömjént vittek ajándékba a kisdednek.
Szakrális alkalmazásomon kívül gyantám erős fájdalomcsillapító hatású, mert a központi idegrendszerre hat. Légútjaidon keresztül -egész testedbe áramolva, lágyan segítem immunrendszered.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.