Leírás
A Viblance csapata rajong a minőségi kajákért és növényi alapokról közelítik meg a gasztronomiát.
Tiszta, kézműves granolát gyártanak budai műhelyünkben. Természetes alapanyagokból, aromák és hasonló trükkök nélkül, kézzel keverik, sütik és csomagolják termékeiket.
FONTOSABB ÖSSZETEVŐK ÉLETTANI HATÁSAI
A törökmogyoró igazi szuperélelmiszer, hiszen rengeteg értékes zsírsavat és rostot tartalmaz, valamint ásványi anyagokban, illetve B-és E-vitaminban is gazdag.
A jó minőségű étcsokoládé magas kakaótartalma miatt hatással van a dopamin és endorfin hormonok termelésére, ezek pedig kedvezően befolyásolják az ember boldogságérzetét. A többi ipari gyártású csokoládés terméktől eltérően, a Granella nem émelyítően édes, mégis gazdag ízélményt nyújt.
ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes zabpehely, bio agávé szirup, törökmogyoró (10%), bio vegán csoki (kakaó*, kakaóvaj*, nyers nádcukor*, napraforgó lecitin*) extra szűz olívaolaj, napraforgómag, mandula, kókuszpehely, tökmag, bio puffasztott quinoa, tengeri só, fűszerek.
Gluténmentes üzemben készült.
100g TÁPANYAGTARTALMA | ||
Energia | 1, 937 kJ / | 463 kcal |
Zsír | 24 g | |
– Telített zsírok | 5 g | |
Szénhidrát | 48 g | |
– Cukrok | 17 g | |
Rost | 8 g | |
Fehérje | 11 g | |
Só | 0.5 g |
Itt találhatsz még több granolát, például a Pekándiós garnolát.
A termék gyártójáról, a Viblance-ról itt olvashatsz.