Leírás
A Viblance csapata rajong a minőségi kajákért és növényi alapokról közelítik meg a gasztronomiát. Tiszta, kézműves granolát gyártanak budai műhelyünkben. Természetes alapanyagokból, aromák és hasonló trükkök nélkül, kézzel keverik, sütik és csomagolják termékeiket.
A Kakaós granola fontosabb összetevőja, a kakaó egészségmegőrző hatása évezredek óta ismert. Már az ősi maja és azték törzsek is isteni ajándéknak tulajdonították és előszeretettel használták pozitív élettani hatásai miatt illetve pénzeszközként egyaránt. A kakaóban található számos fitonutriens közül talán az antioxidánsok a legértékesebbek, melyek javítják a tanulási képességet és a memóriát, valamint neuroprotektív hatással is rendelkeznek. A kakaó természetesen a dopamin és endorfin hormonok termelésére is hatással van, amik az ember boldogságérzetét közvetlenül befolyásolják..
ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes zabpehely, bio agávé szirup, kókuszpehely, napraforgómag, extra szűz olíva olaj, kókuszvirág nektár, törökmogyoró, mandula, tökmag, só, fűszerek
Gluténmentes üzemben készült.
Itt találhatsz még több ganolát, például a Cocoberry-t.
A termék gyártójáról, a Viblance-ról itt olvashatsz.