Granola – Kakaós – VIBLANCE

1 590 Ft2 949 Ft

A kakaó természetes zsírtaltama krémes állagot kölcsönöz a terméknek, amit a pirított magvak ropogóssága tesz izgalmassá. Végül a fűszerek gyümölcsjegyei és a törökmogyoró karakteres íze teszi fel az i-re a pontot. Olyan kakaófajta került benne felhasználásra, ami nem túl domináns, de nem is veszik el a többi összetevő árnyékában, ezáltal egy gazdag csoki ízt ad a granolának az ipari gyártású termékektől megszokott émelyítő édesség nélkül.
Bevizsgált gluténmentes termék. Gluténmentes üzemben készült.

Törlés

Leírás

A Viblance csapata rajong a minőségi kajákért és növényi alapokról közelítik meg a gasztronomiát. Tiszta, kézműves granolát gyártanak budai műhelyünkben. Természetes alapanyagokból, aromák és hasonló trükkök nélkül, kézzel keverik, sütik és csomagolják termékeiket.

A Kakaós granola fontosabb összetevőja, a kakaó egészségmegőrző hatása évezredek óta ismert. Már az ősi maja és azték törzsek is  isteni ajándéknak tulajdonították és előszeretettel használták pozitív élettani hatásai miatt illetve pénzeszközként egyaránt. A kakaóban található számos fitonutriens közül talán az antioxidánsok a legértékesebbek, melyek javítják a tanulási képességet és a memóriát,  valamint neuroprotektív hatással is rendelkeznek. A kakaó természetesen a dopamin és endorfin hormonok termelésére is hatással van, amik az ember boldogságérzetét közvetlenül befolyásolják..

ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes zabpehely, bio agávé szirup, kókuszpehely, napraforgómag, extra szűz olíva olaj, kókuszvirág nektártörökmogyoró, mandula, tökmag,  só, fűszerek

Gluténmentes üzemben készült.

Itt találhatsz még több ganolát, például a Cocoberry-t.
A termék gyártójáról, a Viblance-ról itt olvashatsz.

Érdekelhetnek még…