Barion Pixel

Férfi sport/jóga pamutnadrág – fekete – PATENTDUO

9 990 Ft

A PatentDUO hosszú férfi nadrág alap darab a jógához, futáshoz és sportoláshoz. Lefelé bővülő fazonja praktikus és kényelmes jógázáshoz, enyhén bő ülep része biztosítja, hogy a bonyolultabb gyakorlatokat is szabadon végezhesd.

Anyag összetétele: bőrbarát pamut, belül meleg, puha bolyhozott pamut anyag. Az OEKO-TEX® tesztelési és tanúsítási rendszert által minősített..

Kialakítása: a vékony illesztések praktikussá teszik sportoláshoz, kényelmes, gumis és állítható derékkal rendelkezik a biztos tartás miatt.

Méretek: S/M (eu 36-38) , L/XL (40-42)

Színek: fekete, sötétszürke.

Leírás

Férfiak számára készült ökotudatos termékeket keresel?

Van még lehetőség! Egy férfi jóga nadrág vagy férfi rövid nadrág is lehet egyszerre stílusos, fenntartható és környezetbarát. Ebben a cikkben bemutattunk néhány olyan környezettudatos magyar terméket, melyek férfiak számára magyar gyártók műhelyeiben készülnek, a legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek, az ökotudatos és fenntartható vásárlás igazi képviselői.

A férfi termékek teljes listájához csak kattints!

A PatentDUO

A PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, hanem termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba, környezettudatos életmódot közvetít környezetbarát termékeivel.

A Patentduo jóga és sport ruhái a slow fashion jegyében készülnek; egy világszintű törekvés, egyfajta sztrájk a fogyasztói társadalom pazarlása ellen. A fast fashion márkák törekvéseivel és a felhalmozás, a „mindenből legyen jó sok minden alkalomra” megközelítéssel szemben a slow fashion a gyökerekhez szeretne visszatérni: képviselői a kevés, de jó minőségű, jól variálható, újrahasznosítható, helyi tervezőktől, készítőktől származó darabokból összeállított ruhatárban gondolkodnak.

A Patentduo fenntartható, egyedi és etikus. Termékeikhez az alapanyagot itthon nyomják, a sportruháikat magyarországi munkahelyeken szabják és varrják.

Megvalósítják mindazt, ami szívügyünk: a környezetbarát, etikus és környezettudatos magatartást. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk.

A környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés itt kezdődik!

Tudtad? Egy fehér jóga nadrág is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy magyar jóga ruháit vagy jóga ruha szettjeit valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!

További információk

Méret

L/XL, S/M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…