Ajándékutalvány – NemcsakJóga Mozgásstúdió

5 000 Ft20 000 Ft

Ajándékozz élményt, minőségi időt és egészséget szeretteidnek
“A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni… mégis megmaradnak örökre.” Bill Watterson
Lepd meg szeretteidet vagy magadat Nemcsakjóga Mozgásstúdió ajándékutalvánnyal, amely tetszőleges órarendi órá(k)ra, tanfolyamra és workshopra is beváltható.

Kiürítés

Leírás

Jó hír azoknak, akik az egyszerű és kényelmes megoldást szeretik: a NemcsakJóga Mozgásstúdió ajándékutalványa már online is megvásárolható, így még több időd marad az igazán fontos dolgokra. (Az oldalon görgess lefelé, a bérletek alatt találod az ajándékutalványt.)

Ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándékvásárlást, akkor sem kell aggódnod. Csatoltunk egy letölthető ajándékutalványt, melyet kinyomtatva és borítékba téve is odaadhatod ajándékba annak, akit meg szeretnél lepni! Ebben az esetben azonban kérünk, hogy a következő héten mindenképpen látogass meg minket stúdiónkban, ahol a kinyomtatott utalványt kifizetése után valódi ajándékutalványra cseréljük, mely sorszámmal és pecséttel ellátva igazolja a vásárlást. Amennyiben erre nincs lehetőséged, kérjük jelezd telefonon, mikor tudsz eljönni hozzánk. A kinyomtatott utalvány önmagában semmilyen óra látogatására nem jogosít, csak sorszámmal és pecséttel tudjuk érvényesnek tekinteni. Megértésedet köszönjük. 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.