Barion Pixel

Légy vegán! Ne egyél húst! Védd a környezeted! Adj bioélelmiszert a családodnak! Szállj ki az autódból és környezetbarát módon biciklizz vagy használd a tömegközlekedést!

Naponta dől ránk a sok tanács a médiából és és kicsit szégyenkezve kattintunk tovább, hogy ’Pfff, nekem erre nincs időm, se energiám.’ Persze, mind tudjuk, hogy rossz a városi levegő, az ásványvízes palack és a többi műanyag árt a környezetnek, a testednek, a gyerekeid egészségének. Az előrecsomagolt szendvics tartósítókkal teli, a bolti müzli cukorbomba. De őszintén: kinek van ereje mindenből a legjobbat kiválasztani és minden lépésénél környezettudatos döntést hozni?

Van egy jó hírünk: Róma sem épült fel hirtelen, egy nap alatt. (Horatius). Neked sem kell azonnal kukázni a hűtőd és a konyhaszekrény tartalmát, a fürdőszobád összes vegyszerét és teljes sportruhatárad.

KEZDD EL KICSIBEN.

Hogyan?

Amikor látod, hogy fogy a samponod, vegyél egy szilárd sampont és próbáld ki. Máris tettél egy lépést.

Ha már amúgy is kell egy új jóganadrág vagy melltartó (mert ugye Te sem kinyúlt rondában tornázol, erről már régen leszoktunk, magunk miatt! ? ) akkor válassz egy ökopamut felsőt vagy nadrágot, vagy lepd meg a párod, barátnőd születésnapjára. Hidd el, boldog lesz tőle!

Mix Your Nature! Szimplán Neked

Mix Your Nature! Szimplán Neked

A következő testápolódnak válassz egy parabén- és más veszélyes vegyi anyagoktól mentes krémet mondjuk ITT és amikor használni fogod, meglepődsz: egyrészt büszke leszel, hogy kis lépésekben, de máris vigyázol a saját, családod és környezeted egészségére és még pihepuha kényeztetésben is részed lesz. A Szimplán Neked webáruház a természetes kozmetikumok webshopok között sem utolsó: igyekszünk olyan natúr kozmetikum márkákat forgalmazni, melyeket csakis természetes alapanyagú kozmetikumok készítésével foglalkoznak, és amelyeket szívesen választasz a mindennapokra.

 

 

Bevásárlásodhoz Nálunk megtalálhatod a műanyag zacskók pótlását: textil bevásárló táskák és zsákokat is gyártottunk Neked!

 

 

 

 

Hogyan legyek környezettudatos vásárló? Webshopunk termékeivel megteheted az első lépést.  Ha ezen az úton lépésenként haladsz előre, igazán megélheted, hogy miért fontos a környezettudatosság! Hidd el, a sok kis okos döntésből észrevétlenül épül egy egészségesebb és környezettudatosabb élet. Nem nehéz, gyere velünk! ?