dorimCANDLE dorimVITAL

Dorim Candle szójagyertya Pinviczky Dóra

dorimCANDLE alapítója és készítője, Pinviczky Dóra

ÚJDONSÁG!

A dorimCANDLE szója gyertyák kizárólag természetes anyagokat, így természetes szójaviaszt, esszenciális illóolajokat, vegán illatolajokat tartalmaznak, szemben a hagyományos illatgyertyákkal, amelyek alapanyaga paraffin (kőolajszármazék) és mesterségesen előállított illataroma. A szójaviaszt olyan üvegekbe töltjük, amelyeket -miután leégtek- otthonodban újra felhasználhatsz, vagy szelektíven gyűjtve újrahasznosíthatók. A késztermék doboza, a dobozon és az üvegeken található címke és a mellékelt tájékoztató biléta is újrahasznosított papírból készült.

A fejlesztés során ötvözték a modern parfüméria legfrissebb tudásanyagát a régi gyertya- és illatgyártás mesterfogásaival. Olyan exkluzív termékeket készítenek, amely egy új élményt, egy kis titkot visz rutinszerűen pergő hétköznapjaidba, miközben óvja egészségedet, nem képez hulladékot, ezáltal nem terheli Földünket sem. Igazi zero waste termék!

Dóri diplomás dietetikus, célja az emberek életmódjának formálása lelkileg és testileg egyaránt. Életvezetési, életmódváltási tanácsadással foglalkozik, ennek részeként került hozzánk a dorimVITAL gyönyörű rézkulacsai.

Mind a(z) 12 találat megjelenítve